Recensioner

Vi arbetar ständigt med att ge den bästa serviceupplevelsen till våra kunder. Vi är glada att många kunder hittar oss via rekomendationer från familjen, vänner och grannar. Tack till alla, som har tagit tid att berätta om våra servisen. vi uppskattar vad du gör och stödjer dig.

Vänligen se också vad våra kunder säger om oss på hitta.se

Irene Pettersson

maj 10, 2018

Vi kan varmt rekommendera Granitman. Snabb respons på förfrågan, bra priser och framförallt är vi supernöjda med bänkskivorna i både kök och badrum.

Göran Selin

jun 22, 2017

Köpte granit till köket. Svar inom ett par timmar efter intresseanmälan. Mätning två dagar senare och sen montering inom två veckor. Blev kanon och priset från offerten höll. Kan varmt rekommendera Granitman.

Serpil

nov 16, 2015

Rekommenderar absolut Granitman för köp av bänkskiva i sten. Köpte granit nero assoluto och de kom efter någon dag o mätte själva och leverarede o monterade stenen redan efter 10 dgr. Och till väldigt bra pris.

Patrik och Cecilia

nov 4, 2015

Tänkte bara meddela att vi är supernöjda med all hanteringen. Vi fick ett bra pris, stenen är verkligen jättefin och killarna som monterade den har gjort ett kanonjobb.Tack för all hjälp!

Villa Nema

okt 22, 2015

Vi är mycket nöjda med Granitman och deras produkter. Vi köpte 30 mm bänkskiva i Kvarts. Enormt prisvärd och fin. Sök gärna på Villa Nema på bygga hus så kan ni se vårt fina kök.

Sara Waller

maj 22, 2014

Är mer än nöjd med Granitmans arbete och service! Allt gick mkt smidigt och snabbt och var otroligt prisvärt. Jag krånglade med måtten in i sista sekund, trots detta flöt allt på mkt bra!

Magnus Wikström

okt 3, 2013

Är grymt nöjd att jag hittade Granitman. Tror jag betalade 60 % av vad jag hade betalat hos den näst billigaste leverantören. Snabb leverans, trevliga att ha att göra med, bra service. Högsta betyg.

Jeanette Landström

maj 8, 2013

Jag skulle vilja ge mina bästa rekommendationer till Granitman för deras utmärkta, snabba service och professionella sätt när vi beställde bänkskivor till vårt kök. Det blev jättefint! TACK!!

Jeanette Landström

maj 7, 2013

I would like to give my best recommendation to Granitman for an excellent service and the great personnel working there. Thank you so much for our lovely granite kitchen tops.

Leave a review